Biomedix Egészségközpont

Debrecen, Küküllő u. 12-16. • info@biomedix.hu

Pszichiátria

 

Rendel: Dr Szendrey Gabriella pszichiáter

Debrecen pszichiátriai magánrendelés.

 

Rendelési idő: Péntek napon, csak  előzetes egyeztetés alapján.

Közvetlen telefonos időpont egyeztetés: 06-30-508 3354

Mindenki teljes életet szeretne élni, harmóniában a környezetével, és önmagával. Hajszolt életmódunk, az állandó maximális teljesítmény kényszere gyakran leküzdhetetlen akadálynak tűnik. Időszakosan bárkinek szüksége lehet segítségre, hogy ne egyedül küzdjön.

"Ép testben ép lélek. Ép lélekkel lesz teljes az életünk."

Életünk során gyakran kerülünk olyan helyzetekbe, amelyekben nem működnek az addig bevált sémák, megszokott probléma megoldások. Nagyon sokan egyedül, külső segítség nélkül nem tudnak megküzdeni az adott helyzettel, úgy érzik megakadtak. Ilyenkor a puszta megértés kevésnek bizonyulhat, továbblépést csak a tudatosodás és az azt követő változtatás adhat, különben tüneteinket tovább cipeljük és testi tünetekkel társíthatjuk.Lelki problémáink vagy szenvedélybetegségünk a környezetünket, kapcsolatainkat is megterheli, megnehezítve ezzel a kilábalást. Leghasznosabb ilyenkor  pszichiáter szakember segítségét kérni, hiszen nagy hatékonysággal tud segíteni a problémák feltárásában és megoldásában.

Jelentkezzen be, kérjen segítséget, hogy ne legyen késő.

Mivel foglalkozik a pszichiátria? Mi tud nyújtani a Biomedix Központ debreceni pszichiátria magánrendelése?

A pszichiátria az orvoslás azon ága, amely a lelki betegségekkel, azok diagnózisával és terápiájával foglalkozik. A diagnózis az egyének gondolkodás és viselkedésbeli jellegzetességei alapján állítható fel, és ennek a mentén alakítható ki az alkalmazott terápia. A pszichiátria terápiás módszere a gyógyszeres kezelés, a különféle pszichoterápiák, illetve ezek kombinációja. A gyógyszeres kezelés az agy kémiai egyensúlyának helyreállítási eszköze. A gyógyulás feltétele lehet olyan helyzetekben, amikor a szorongás vagy depresszió már a mindennapi életvitelt veszélyezteti vagy súlyosan torzítja a reális gondolkodást. A legtöbb esetben kiegészítésként vagy átmeneti megoldásként segít a tünetek enyhítésében. A pszichoterápia segítségével már a lelki folyamatok érdemi átdolgozása zajlik, ezért hatása is tartós, a visszaesés lehetősége kisebb vagy kevésbé súlyos.

A pszichiátriai magánrendelés terápiája arra irányul, hogy a páciens felismerje a jelenlegi nehézsége okait, és a gondolkodásának, reakcióinak újonnan elsajátított mintái alapján képes legyen megoldani azokat. Segítséget nyújt abban, hogy azt alkalmazni tudja a későbbiekben felmerülő problémák megoldására is, saját belső erejére és képességeire támaszkodva. Ezáltal az önmagához és másokhoz való viszonya is harmonikusabbá, örömtelibbé és egészségesebbé válik.

Milyen problémákkal várja a pszichiáter?

  • hangulatzavarok
  • szorongás
  • pánikzavar
  • pszichózisok
  • kapcsolati zavarok
  • magatartásterápia
  • családterápia
  • autogén tréning.

Az Egészségközpont a debreceni pszichiátriai magánrendelések között a legszínvonalasabb környezetet biztosítja.

A pszichiátria, a lélek gyógyítása a legintimebb orvosi területek egyike, nagy empátiát és diszkréciót követel. Minden esetben a beteg személyiségére szabottan, egyedi terápiás, kezelési módokat biztosítunk, amelyek eredményesen állítják vissza a lelki egészséget, ami az örömmel megélt teljes élet feltétele.

Tisztelettel várja Dr Szendrey Gabriella pszichiáter. Tel: 06-30-508 3354