Biomedix Egészségközpont

Debrecen, Küküllő u. 12-16. • info@biomedix.hu

Rólunk

Miért érdemes hozzánk fordulni? Mit tudunk nyújtani, amit más egészségügyi szolgáltató nem tud?

 

 

Az Egészségközpont azért jött létre, hogy tudatosítsa az emberekben, nem kell együtt élni a fájdalommal, a magas vérnyomással, cukorbetegséggel, nem szabad beletörődni a krónikus betegségekbe.

Gondoskodó szakértelem mellett lehet tudatosan élni, lehet csökkenteni a gyógyszereinket, kezünkbe venni a sorsunkat.

A jelenlegi egészségügy betegségeket kezel, a mi orvosaink emellett utat mutatnak, hogyan lehet visszafordítani betegségeinket életmóddal, táplálkozással, stresszoldással, megfelelő motivációval, mozgásterápiával, gyógytornával.

  • Amit kínálunk, legyen végre elég idő a betegre, nyugodt környezetben, modern rendelőkben.
  • Az egészséges felnőttek éljenek egészség-tudatos életet, mozgásterápiával, stresszoldó kezelésekkel, szűrésekkel, felvilágosító előadásokkal.
  • A gyerekek egészsége érdekében gyermek programok, gyógytornák segítenek, szakember gyermek neurológus irányításával.
  • Munkahelyek tudjanak a dolgozók részére kitelepített, vagy a rendelőben zajló masszírozást, tornát, életmód programot biztosítani , a táppénzes napok csökkentésére.

Híres amerikai professzor tudományosan alátámasztott filozófiáját alapul véve alakítottuk ki életmód programjainkat. A professzor véleménye szerint az öröklött genetikai adottságok megnyilvánulását életmóddal jelentősen tudjuk befolyásolni.

Életmód alapú betegségek?

Mostanra egyértelművé vált, hogy a civilizált világban a legnagyobb problémát jelentő betegségek többsége életmód alapú. Az egészségtelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, a fokozott stressz jelentős szerepet játszanak betegségeink kialakulásában. Kutatások szerint ide tartozik a cukorbetegség, bizonyos daganatfajták, az érelmeszesedés, magas vérnyomás, elhízás, szívinfarktus, allergia, asztma, stb. A magas vérnyomásos betegeknél egészségesebb életmóddal, táplálkozással, mozgással a vérnyomás 3 hét alatt 11,4 Hgmm-el csökkenthető. Emelkedett koleszterinszintet 4 hét alatt 28 százalékkal lehet csökkenteni.

Van-e különbség a hagyományos és az életmód alapú gyógyítás között?

Eltérés főként a szemléletben van, de a két terület szorosan együttműködik. A nyugati orvoslásban jelentős szerepet kapnak a gyógyszerek, a beteg passzív szereplő, rövid távú eredményekre koncentrálunk, addig az életmód orvoslásnál jelentős szerepet kap a beteg, aktív szereplő, aki életmód változtatásával alapbetegsége gyógyulását, betegségek megelőzését és életminősége javulását éri el.

Az orvos ilyenkor csapatban dolgozik, hogy a páciens fizikailag, szellemileg és lelkileg változtasson életmódján. A cél érdekében alkalmazható mozgásterápia, táplálkozás terápia, stresszoldás, relaxációs terápiák,  torna, masszázs, káros szenvedélyekről leszoktatás, lényegében életminőségben teljes változtatás.

Ha akar változtatni, fogadja el Egészségközpontunk nyújtotta lehetőségeket.

Kérjen ingyenes tájékoztatást!!

                                     Természetesen, tudományosan. Tudományosan, természetesen.