Biomedix Egészségközpont

Debrecen, Küküllő u. 12-16. • info@biomedix.hu

Urológia

 

A rendelés vezetője: Dr Reszegi László főorvos

Telefon: 06-30-978 9584

Rendelési idő: Minden kedden 17-19 óráig.

Urológiai magánrendelés Debrecenben.

Vannak bizonyos betegségek, amikről nem szívesen beszélünk, nehezen fordulunk orvoshoz. Diszkrét, intim környezetben az urológiai betegségek megoldása is könnyebben megy.

Mindazok a páciensek, akik urológiai, húgyivarszervi panaszoktól szenvednek, gyulladás,fájdalom, kínzó vizelet ürítési panaszok nehezítik napjait sokszor egy zsúfolt rendelőt nem mernek felkeresni. Ekkor érdemes egy urológiai  magánrendelés lehetőségét igénybe venni, és megbízható, diszkrét körülmények között gyógyulást találni. A Biomedix debreceni egészségközpontban a Debrecenben lakó, de Debrecen város vonzáskörzetéhez tartozó kisebb városok, községek lakói is színvonalas urológiai  ellátást találnak.

Melyek a leggyakoribb urológiai betegségek? Mi kezel a debreceni urológiai magánrendelésünk?

A vizeletkiválasztó és a kiválasztáshoz kapcsolódó szervek, vesék, vesemedence és vesevezeték, húgyhólyag, húgycső, valamint a férfi nemi szervek megbetegedéseivel foglalkozik az urológia. Az urológia foglalkozik a vizelettartási és vizeletürítési problémák diagnosztizálásával, kezelésével, gyógyításával.

PSA szűrés a prosztata rák kiszűrésére azonnal!

Lehetőség: Eddigi leletek elemzése, kezelési terv felállítása, folyamatban lévő kezelésének értékelése, tanácsadás a mai információ halmazban segíti urológiai betegségének megértését, a legjobb kezelés megtalálását. Van urológia magánrendelés Debrecenben, de ilyen lehetőség csak itt.

 

Várja Debrecenben Urológiai magánrendelésén pácienseit, szép és nyugodt környezetben:    Dr Reszegi László főorvos  06-30-978 9584