Biomedix Egészségközpont

Debrecen, Küküllő u. 12-16. • info@biomedix.hu

Masszázs

Masszázs Debrecenben sok helyen van, a Biomedix Központban azonban reumatológus szakorvos felügyelet, speciális körülmények teszik egyedivé ezt a szolgáltatásunkat.

Szeretne egy nyugodt, kényeztető fél órát, vagy akár egy órát, amikor semmi nem fontos csak saját lelki nyugalma, kikapcsolódása, jöjjön és próbálja ki masszázsainkat.

Biztosan  nem csalódik, ha véletlenül mégis, pénzét visszafizetjük!

Magas színvonalú szakértelem, orvosi háttér, luxus illóolajok várják a betegséggel küzdő, de az egészséges pácienseket is egy kis lazításra, wellness, ami mindenki számára elérhető.

Annyiban több a Biomedix Központ debreceni masszázs lehetősége, hogy orvosi konzultáció, orvosi szakmai felügyelet biztosított a pácienseknek, amennyiben igénylik, és ez garanciát jelent a szakszerű ellátáshoz.

  • Ellazít
  • Kényeztet
  • Megnyugtat
  • Fogyaszt
  • Gyógyít

Debrecenben egyetlen hely, ahol orvosi felügyelet mellett és konzultációs lehetőséggel vehetjük igénybe gyógymasszázs szolgáltatásunkat, amikor már úgy érezzük a mindennapi feszültségekben és problémákban elveszünk. 

Ez az ami ellazít, kényeztet, felold és megnyugtat.

Milyen masszázst talál nálunk?

Orvosi gyógymasszázs.

A masszázs simító, gyúró, dörzsölő, ütögető, rezegtető fogásokból áll. A masszőr a kezével olyan ingerületeket kelt  a szövetek érzékelő idegvégződéseiben, amelyek ideiglenesen gátolják, csökkentik a krónikus fájdalmi ingerületek eljutását az agyba. Az agyat endorfin kiválasztásra ingerli, ami gyógyszerek nélkül enyhíti a fájdalmat. Élénkül a vérkeringés, lazul az izomfeszülés.

 

Ahhoz, hogy ráérezzen milyen is a jó masszázs, és megszeresse a jó masszázs érzését, egy kezelést minden jelentkezőnek ingyen biztosítunk, amennyiben bérletet vásárol.